De Verwondering

Zondag 13 januari ben ik te gast bij Annemiek Schrijver in De Verwondering.

Meer informatie lees je hier…

de uitzending zelf kan je hier terug kijken.

Neske

p.s.: meer opdrachten gezocht

Met één been in Nederland en het andere in Spanje
is het niet voor iedereen helder dat ik nog steeds beschikbaar ben
als coach, als tekstschrijver, dagvoorzitter en filmmaker.
Skype, facetime en whatsapp doen het prima.
Eye to eye contact plan ik in als ik in Nederland ben.

Na twintig jaar coach-ervaring kan ik best over mezelf zeggen
dat ik dat in de vingers heb…

2 Responses to De Verwondering

  1. Neske Beks says:

    Dank Puck. En? Jij ook?

  2. Mijn schoonzus maakte mij attent op ” De Verwondering”.. Zij vond heel veel paralellen met mijn leven in het verhaal van Neske.. Net heb ik via ” Uitzending gemist” de uitzending gevolgd en inderdaad zijn er diverse overeenkomsten met mij. Omdat mijn man uit Suriname afkomstig is, ik creatief ben, Spanje mijn land is, ik na urenlange amnesie in Altea, veel warmte ondervond oa door mijn Spaanse buren. Kortom: ik zou graag in contact met Neske willen komen omdat ik graag de weg die er voor mij is, aanvaard. Geen toeval dat mijn schoonzus de uitzending zag en mij meteen appte dat ze zoveel overeenkomsten zag met mijn leven. vandaar mijn reactie, mijn poging grip op de weg te krijgen.

    Jacqueline Brunst- van Tol
    WA: 0031647136445

Geef een reactie