Workshops Storytelling & Familieopstellingen

Ik vertel verhalen, middels film, literatuur, theater en performance
EN
ik help anderen hun verhaal helder en beter te vertellen.

In de maanden april, mei en juni kan je op Ibiza met me werken aan jouw levensverhaal, kernverhaal of liefdesverhaal.
Dat kan in (kleine) groepen of individueel.

In juli is er een speciale aanbieding voor de goedkopere prijs van 333,- euro voor een week Fluid Storytelling in een volpensionweek bij L’Huy Préau in de Morvan in Frankrijk.
Meer info vind je hier

Beter leren communiceren en spreken in het openbaar?Check!
Benieuwd naar een familieopstelling? Check!

Geheel de uwe,
Neske

reacties van deelnemers in 2016 van de pilot Storytelling die ik samen met Dorine Mobron gaf:

“Het beeldend navertellen van een film of een boek, dat kon ik wel. Een boeiend verhaal maken van mijn eigen ervaringen heb ik tijdens deze zeer inspirerende en uitdagende workshop geleerd. Ik wist niet dat ik dat in me had! Als je niet bang bent om uit je comfortzone te stappen en een waardevolle levensles wilt ervaren, mag je deze uitdagende en inspirerende workshop storytelling niet missen!” – Jolanda

“Was aanvankelijke beetje sceptisch, maar deze middag bleek een eye-opener te zijn. Beiden nogmaals dank daarvoor.” – anoniem

reacties van deelnemers in 2015 en 2016 na een workshop Familieopstellingen en Innerlijk Kind werk met Utsav Tuur Van Hove:
“Ijzersterk duo dat met creativiteit en compassie klaarstaat vom het gevoel te helpen vloeien” – Dineke
“‘Een dag met mooie inzichten, vooral hoe mijn lichaam naar de buitenwereld toe communiceert en hoe ongeziene patronen in de familieopstelling voor mij zichtbaar werden. Ik ben weer een ervaring rijker. Dank daarvoor. Goed duo en ook nog lekkere soep!’ Koen

Alle data van seizonen 2016-2017 vind je hier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.