Mijn taal

Geschreven taal.
Tezamen met muziek mijn eerste liefde.
In 2014 verscheen mijn eerste roman De Kleenex Kronieken.
In 2015 kreeg ik op basis van de ontvangst van deze eersteling en een plan voor een volgend boek – waarvan ik de titel nog even bewust geheim houd – een beurs van het Nederlands Letterenfonds. In het atelier schrijf ik nu gestaag aan een tweede en een derde boek…

Enkele stukken van mijn hand:
Essay over White Privilege, gepubliceerd in De Standaard Magazine en NRC, januari 2016
Breinschade, gepubliceerd in Psychologie magazine, voorjaar/zomer 2015
Je intuïtie trainen met tarot, gepubliceerd bij Nieuwetijdskind Magazine, februari 2016
Fijngevoelig?, gepubliceerd bij Nieuwetijdskind Magazine, maart 2016

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.